2018 here we come!
Så blev 2017 til 2018 og så kan vi lige starte de første par uger med at rette nedenstående.
Jeg vil gerne vise dig nogle af de allervildeste højdepunkter mit team og jeg har haft i løbet af året, de kommer i vilkårlig rækkefølge.


Tommy Jeans 4.0!
Hvis ovenstående billede er nyt for dig, så er du gået glip af årets STØRSTE og fedeste release på www.streetammo.dk i år! Vi lancerede Tommy Jeans 4.0 i vores butik med en kæmpe fest og afterparty i byen!
Der er stadigvæk enkelte styles fra launch tilbage online og dem kan du shoppe her: Tommy Jeans 4.0


Kan du huske ham her?
Endnu engang lavede vi en sindssyg kampagne der stak helt af med flere tusinde besøg på siden på samme tid, det resulterede i at vores hjemmeside gik ned flere gange under den kampagne, som nogle af mine medarbejdere (nørder) siger, så betyder det, et vellykket arrangement :)
Hvis du ikke var med, så gik du glip af noget spændende og underholdende, men husk, det er ikke første gang vi lavede noget af denne kaliber, vi har ikke kun været ramt af en hacker gruppe, men også en dødbringende virus og mange andre ting, der overraskede alt og alle i vores netværk.... Og bare rolig, der er noget under opsejling som rammer i 2018


Flytning!
En af de helt store ting i år, har helt sikkert været vores flytning af lager og kontor! Vi har i en del år haft base i Nørresundby, men det er nu byttet ud med lager og kontor i nye bygninger på Lyngvej 1 i Aalborg! Så hvis du har været vant til at afhente dine pakker i Nørresundby, så foregår det nu på Lyngvej i Aalborg :)

Håndværkerne gør lokalerne klar!

Ny afhentnings butik!


(Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

I love haters!
I programmet "Sommer Summarum" der blev vist den 6. juli, havde Kristian Gintberg en Streetammo cap på., hvilket en seer åbenbart mente var skjult reklame fra os! Kristian blev selvfølgeligt frikendt i sagen af Radio- og TV-nævnet. Nævnet lagde i deres afgørelse vægt på at det var Kristians privateje og den derfor var med til at vise Kristians personlige stil.


Nye brands på shoppen
I 2017 har jeg tilføjet nogle nye brands som jeg selv mener er med til at fremme vores unikke identitet, da vores brand portfolie er helt unik og danner ramme om Streetammo - som er en livsstil... Derfor har du sikkert bemærket at vi ofte skriver "Authentic Lifestyle" i forbindelse med Streetammo! Vi har sagt velkommen til Kappa, Sergio Tacchini, Calvin Klein, Tommy Jeans og X-large! Du kan tjekke hele vores brand liste her: www.streetammo.dk/brands


Blessed!
Hvis du ikke vidste det, så er jeg evigt taknemmelig for at lave lige nøjagtigt det jeg laver hver dag, og det kan jeg KUN fordi jeg har så mange cool kunder der støtter mig!
Når jeg skriver cool, er det fordi at jeg ofte taler med mine kunder, og sender du mig en mail, så svarer jeg dig selvfølgeligt også :) Har du forslag eller spørgsmål til mig, så skriver du bare mark@streetammo.dk


Et godt råd - tag det eller lad være!
Jeg sidder endnu engang med en følelse af at året lige er startet, og at der er så mange ting jeg rigtigt gerne ville have nået! Kender du det?? Jeg er dog blevet bedre til at nå endnu flere ting end jeg normalt ville nå, ved blot at isualisere de ting jeg gerne vil opnå, og det gør jeg blot ved at skrive dem ned på en liste!
Skriv dine mål ned lige så snart de opstår, og så lover jeg dig, at det hjælper dig med at få styr på dine mål og nå dem. Jeg håber du får en fantastisk start på 2018 og du når alle dine mål!