Hurtig levering 1-2 hverdage - Fri fragt over 1000kr - 365 dages retur

Cheap Monday

Vi skal helt tilbage til 2004 hvor det karakteristiske dødningehoved logo dukkede op første gang. Siden da har Cheap Monday lagt deres energi i at skabe de lækreste denim bukser med komfort, perfekt pasform og stilet design til en pris alle kan være med på. Her på siden finder du vores udvalg af Cheap Monday Jeans og appararel – selvfølgelig til en skarp pris!

De lækreste Cheap Monday jeans til den bedste pris!
Cheap Monday har specialiseret sig i bukser med perfekt pasform og udvikler hele tiden nye styles, så du kan sammensætte din tøjstil præcis som du ønsker. Skal det være classy look med cargo bukser, raw tight jeans, dropped jeans, denim bukser eller joggers? Cheap Monday sørger for de bedste basic varer som altid passer ind i garderoben. Pasformen på bukserne er nøje udvalgt, så du altid kan sikre dig en god kvalitet og et par lækre Cheap Monday bukser der passer perfekt. I navnet lægger det også op til gode priser - og DÉT har vi! Så uanset hvordan budgettet ligger er du sikker på at du kan finde et par bukser du kan rocke!

Meget mere street tøj! Kig vores store udvalg af Cheap Monday t-shirts, trøjer og jakker!
Er du på udkig efter en lækker trøje til at sætte det sidste prik over i'et på din style? Cheap Monday producerer også crewnecks, t-shirts og jakker i forskellige stilarter. Skal det være simpelt kan du vælge en minimalistisk basic trøje med rå detaljer og enkle snit. Cheap Monday Trøjer er lavet af lækkert bomuld og har simple detaljer. Vores t-shirts er slim fit og bærer det klassiske Cheap Monday Logo der springer i øjnene med det samme.
< 1 >