Nike Sportswear

Nike Sportswear

Nike Sportwear blev grundlagt i 1964 under navnet 'Blue Ribbon Sports' af Phil Knight og Bill Bowerman. i 1971 lancerede de deres første produktlinje og samme år skiftede de navn til Nike, her fik de desuden Logoet 'The Swoosh' som den grafiske designer Caroyn Davidson står bag.

Siden da er Nike Sportswear blevet et af verdens mest indflydelsesrige sportsbrands. Brandet fik sit navn fra den græske gudinde for sejr, hvilket brandet i den grad må siges at have fået.

Nike Sportwear har indgået flere designsamarbejder med nogle af modeverdenens største navne som den tidligere Givenchy-chefdesigner Riccardo Tisci og Comme des Garçons. Disse designsamarbejder har bragt high fashion og sportswear sammen.

Filtrér efter

Kategorier
more... less
Størrelse
more... less
FILTER

Nike Sportswear sko

Leder du efter et par Nike Sportswear sko, så har streetammo.dk altid et stort udvalg. Om du er til chunky Nike Sportswear sko eller mere almindelige sneakers, så er du altid sikker på at kunne finde det på streetammo.dk. Du finder også altid gode tilbud på Nike Sportswear sko på Streetammo.dk

Streetammo bruger cookies til at give dig den bedste personlige oplevelse på vores hjemmeside samt til annonceringsmæssige og analytiske formål.

Ved at fortsætte godkender du at modtage alle cookies fra hjemmesiden.