Han Kjøbenhavn Milan AW/2020

Han Kjøbenhavn er for første gang en del af den officielle kalender under den store modeuge i Milano i januar 2020. Brandet har i to sæsoner været at finde til modeugen i Paris. 

AW20 kollektionen er inspireret af det danske vinterlandskab samt mørke, og hvad der sker med mennesker, når dagene bliver kortere og nætterne længere. De søger nærvær og social kontakt til andre mennesker. Dette passer godt ind i hvad Han Kjøbenhavm plejer, at lave dog med nogle nye tiltag og forbedringer.

Selve kollektionen bygger videre på Han Kjøbenhavns skæve dna, ved brug af støvende prints, neonfarver, samt stramme jeans og skarptskårne skuldre. Performeren Loverman stod bag det industrielle soundtrack som satte et hektisk tempo for modellerne at følge med på. Han Kjøbenhavn går meget op i at skabe en god helhedsoplevelse, her anvender de modeller som passer lige ind i kollektionen og ikke bare almindelige modeller.

Alle designs som kunne opleves på catwalken i Milano, er også til salg i deres showroom i Paris og senere også i København. Det er rigtigt for Davidsen, da de skal have sig selv med hele vejen når de leverer noget på en så stor scene, de tror på sig selv. På denne måde sikre Han Kjøbenhavn sig også at ligemeget hvilke styles butikkerne køber ind ender de med et udtryk som minder om det der blev vidst på catwalken. Det har desunden medført at brandet har været nødt til at holde lidt igen med de kreative ideer på catwalken i forhold til tidligere kollektioner, da de skal kunne sælges efterfølgende, dog blev der plads til flere udfordrende designs, som flere plisserede kjoler.

Med showet vidste Han Kjøbenhavn deres evne til at skabe en helstøbt oplevelse som lukkede folk ind i deres ofte dystre univers. 

Nyheder fra Han Kjøbenhavn

Streetammo bruger cookies til at give dig den bedste personlige oplevelse på vores hjemmeside samt til annonceringsmæssige og analytiske formål.

Ved at fortsætte godkender du at modtage alle cookies fra hjemmesiden.