TEKASHI69 FORTÆLLER OM TRIPPIE REDD I RETTEN

Den omtalte rapper Tekashi 6ix9ine er i øjeblikket i retten, og senest er hans detaljer om hans vidnesbyrd blevet frigivet.

Retsagen mod medlemmerne af banden Nine Trey Blood Gang, Anthony “Harv” Ellison og Aljermiah “Nuke” Mack, som Tekashi69 vidner begyndte igår (17. September), udover Tekashi69 er der også andre vidner.

Her er nogle notater fra den første dag retten, hvor blandt andet Trippie Redd blev nævnt, som medlem af en rivaliserende bande.

Anklager: “Var du medlem af en bande?”
Tekashi69: “Ja, Nine Trey Blods”
Anklager: “Hvilke ting gjorde Nine Trey?”
Tekashi69: “Røverier, overfald og stoffer”

Rapperen blev også spurgt, om han kunne genkende nogle i retten.
Tekashi69: “Anthony Ellison har en grå dragt på. Mack har en brun dragt på” - Efter have fortalt videre om, hvordan han blev rapper og om nogle af hans projekter, afspilles en video i retten, hvor Tekashi69 peger på hans tidligere manager ‘Shotti’, som ham der styrer alle våbene i banden. (‘Shotti’ blev tidligere på måneden idømt 15 års fængsel)

Derefter bliver rapperen spurgt, “Mister Hernandez, hvad handler sangen “Gummo” om?” Han svarer, “Det er en diss-sang, mod en rapper som jeg ikke enes med.” På dette tidspunkt er Trippie Redd en del af ‘Five Nine Brims’ banden, som var i konflikt med ‘Nine Trey Bloods’.

Han blev også spurgt ind til, ‘Nine Trey Bloods’ indvielse ceremoni, som indebærer at skære i en anden mands ansigt, og om han skulle gøre dette også. Rapperen uddybede, “Rigtigt, men jeg skulle ikke gøre dette, jeg skulle bare fortsætte med at få hits og give økonomisk støtte til banden.”

Tidligere rapporter bekræfter også, at Tekashi69 har fungeret som bank for banden, og har finansierede samtlige projekter. Rapperen blev spurgt “Hvad fik du så af Nine Trey?” Han svarede, “Jeg fik min karriere, troværdighed, beskyttelse. Trey Way var noget vi kunne markedsføre.” Hvorefter rapperen demonstrere bandens håndtegn.

Rapperen forsætter derefter med, at identificere bandemedlemmer ud fra fotos og forklare deres rang i banden. “Mel Murda.. Han er godfather af Nine Trey Bloods. Der var gade rang og en fængsel rang. Mel Murda var godfather ja, og lige under var Shotti, Seiko Billy var en femstjernet.”

Rapperen tilføjede derefter, “Shotti fortalte mig, at hvis du passer på folkende bag væggen, vil de passe på dig.”

Retsagen blev derefter afbrudt for dagen. Rapperen skal i stolen igen idag. Tilbage i januar, fik Tekashi69 lavede en aftale med retten, at hans mulige 47-årige dom blev nedsat til 3 år. Tekashi, der nu er mærket som en ‘snitch’ i bandemiljøet, er nødt til at møde i retten alene, da der er frygt for hans families sikkerhed.

Streetammo bruger cookies til at give dig den bedste personlige oplevelse på vores hjemmeside samt til annonceringsmæssige og analytiske formål.

Ved at fortsætte godkender du at modtage alle cookies fra hjemmesiden.