Hurtig levering 1-2 hverdage - Fri fragt over 1000kr - 365 dages retur

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for køb af produkter på www.streetammo.dk ("Hjemmesiden") udbudt af Streetammo ApS

Ved specielle kampagner, kan der være forbehold ved enkelte varer, der er undtaget et tilbud / rabatkode der normaltvis gælder hele hjemmesiden.

Rabatkoder kan ikke kombineres med andre tilbud f.eks ved modtagelse af en gratis vare, pris match, yderligere rabatter/rabatkoder mm.


1. Levering

Når du handler hos Streetammo ApS har du følgende måder at få leveret dine varer på:

GLS-Pakkeshop, som koster kr. 49,00.
GLS Hjemmelevering, som koster kr. 59,00.

Vi sender alle pakker med et track & trace nummer, så din pakke altid kan spores. Der skal beregnes minimum 1-5 dages levering.
Der kan dog være undtagelser med længere leveringstid ved ferie, helligdage og udsalg.

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisfejl og lagerstyringsfejl.

2. Fortrydelsesret

Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens kap. 4.

Returret:

Vi har 14 dages fuld returret, men vi ombytter og giver tilgodebevis i op til 365 dages efter købsdatoen.

Den udregnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået varen eller den første levering i hænde.

Du har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den købte vare. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail). Fristen udløber dog senest 3 måneder efter den dag, du har modtaget varen.

Hvis du f.eks. modtager det købte mandag den 1. og også har fået de nævnte oplysninger, har du frist til og med mandag den 1 året efter. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag.

Hvordan fortryder du?

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du tilbagesende eller tilbagegive det modtagne til Streetammo ApS. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet det modtagne til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til Streetammo ApS. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til postvæsenet mv. med henblik på forsendelse.

Medmindre andet er aftalt, skal du selv betale omkostninger (porto/fragt) ved varens tilbagesendelse. Har Streetammo ApS i henhold til aftalen leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare som helhed ikke kunne leveres, påhviler omkostningerne ved tilbageleveringen dog Streetammo ApS.

Sælgerens navn og adresse, hvortil varen skal tilbagesendes:

Streetammmo.dk
Lyngvej 1
9000 Aalborg
Tlf.: 98 14 62 00

Du kan også fortryde aftalen ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den på posthuset mv.

Betingelser for at fortryde aftalen

Det er som hovedregel en betingelse, at du kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

Streetammo ApS forbeholder sig retten til at afvise at modtage en vare, som følge af beskadiget original emballage på varer, hvis emballage er en del af varen. Eksempel herpå er sko, hvor kassen er beskadiget. Hvis du fortyder dele af dit køb hvor det har været en del af en kampange forbeholder Streetammo ApS sig rettetn til at tilbagebetale med et tilgodebevis.

Information du skal være opmærksom på:

Korrekt udfyldelse af returskema på www.streetammo.dk/returns
Varen skal indeholde originale hangtags & labels
Varen skal indeholde original Streetammo stregkode
Tydelig notering af ordrenummer

Hvis én eller flere af overstående krav ikke er opfyldt forbeholder Streetammo ApS sig retten til at returnere varen til kunden.

Såfremt Streetammo ApS vurderer, at varen er brugt, returneres varen til kunden.

Returnering:

Benyttelse af det sendte returlabel koster 49kr som fratrækkes returbeløbet.

Ønsker du selv at stå for fragten, skal pakken blot sendes til:
Streetammo ApS, Lyngvej 1, 9000 Aalborg

Pengene retur:

Vi giver pengene retur inden for 14 dage.

Ved tilbagebetaling af ordrebeløb må du forvente op til 7 dage fra den dag, varen er Streetammo ApS i hænde, til beløbet er tilbageført til din konto.

Ved specielle kampagner hvor du accepteret at få en af varerne gratis, skal du også tilbagelevere den vare hvis du skal have pengene retur.

3. Reklamation

Når du handler hos Streetammo ApS har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer Streetammo ApS naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Oplysninger:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men det letter Streetammo ApS? sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

4. Personoplysninger

Når du handler hos Streetammo ApS, beskytter dine personlige oplysninger. Streetammo ApS ajourfører løbende indholdet i deres politik for, hvordan dine personlige informationer behandles.

Streetammo ApS er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og fødselsdato, som du videregiver til dem, eller som de får oplyst, når du handler hos Streetammo ApS. Oplysningerne opbevares hos Streetammo ApS, som naturligvis også tager ansvaret for disse fortrolige oplysninger.

Når du videregiver dine personlige oplysninger til Streetammo ApS, bekræfter du samtidigt, at Streetammo ApS kan anvende den indsamlede information til at opfylde deres forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Streetammo ApS kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når de skal levere dine varer.

Du har ret til at kontakte Streetammo ApS og få oplyst, hvilke personlige oplysninger de har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at Streetammo ApS bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring.

Streetammo ApS formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for Streetammo ApS. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig.

Dine oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med gældende lovgivning. Eventuelle tvister afgøres således af de ordinære danske domstole.

Disse handelsbetingelser er senest redigeret den 10/08-2016.