LEVERING 1-5 DAGE - 365 DAGE RETUR
Kontakt: 53 37 85 40 - shop@streetammo.dk

PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

Hos Streetammo indsamler vi informationer om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre brugeroplevelse og til at understøtte vores markedsføring.

Her under kan du læse om hvilke informationer vi indsamler, hvordan vi behandler dem, hvad vi bruger dem til og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af personlige kundeinformationer på Streetammo sker inden for rammerne af lovgivningen og EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Streetammo registrerer automatisk IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider på hjemmesiden. Hvis du logger ind eller tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi også det, så vi kan gøre det nemmere for dig næste gang.

Vi bruger i den forbindelse analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af Streetammo og forbedre oplevelsen for dig.

Streetammo indsamler informationer fra disse fem kilder:

  • Cookies: Når du besøger vores hjemmeside, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker, interaktion/klik og søgninger.
  • Køb: F.eks. demografiske data, e-mailadresse, betalingsinformationer, ordrebeløb, rabat, mærker og hyppighed. Inkluderet er afsendelse af transaktions-e-mails, f.eks. ordrebekræftelse, forsendelses og tilbagebetalingsbekræftelse.
  • Brugeradfærd og –engagement: Kommunikation (e-mail, SMS, direct mail eller telefon), f.eks. åbningshastighed, klikhastighed og tid brugt på læsning af e-mailene, afsenderdomæne og type af e-mailklient.
  • Brugere: Udlevering af oplysninger om sig selv (f.eks. ved tilføjelse informationer til kundeprofilen)
  • Kreditvurdering: Kreditvurdering fra tredjepartsvurderingsvirksomhed.

Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:

  • Forpligtelser: For at opfylde vores forpligtelse til dig som en kunde eller bruger af vores service – som f.eks. køb, fakturering, kundeservice og brugerkonto.
  • Kundeservice: For at kunne udføre kundeservice via e-mail, chat eller telefon. Besvare spørgsmål i forhold til din ordre eller tidligere ordrer og vejlede kunden.
  • Markedsføring: At vise inspiration, produkttilbud/services og personlige anbefalinger via web, e-mail, SMS, telefon og via tredjepartsmarkedsføring.
  • Kundeoplevelse: For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med Streetammo, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse på Streetammo, udvikling af nye funktioner, services og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores hjemmeside, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til aggregerede statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kundes præferencer.
  • Bedrageri og risiko: For at forhindre bedrageri og udføre risikovurdering.
  • Lovgivning: For at overholde gældende lovgivning.

Profilering
Streetammo danner individuelle kundeprofiler baseret på indsamlede data om dig f.eks. med dine køb og informationer, du har udleveret (f.eks. favoritprodukter). Vi kombinerer og analyserer disse data med det formål at forbedre din oplevelse på Streetammo og til at skræddersy personlige tilbud og services samt til at definere kommunikationshyppigheden.

Tidsrum for dataopbevaring
Vi opbevarer dine personlige oplysninger i den periode, som er nødvendig til opfyldelse af de formål, der er skitseret i handelsbetingelserne, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt iht. lovgivningen af juridiske, skattemæssige eller regulatoriske årsager eller andre lovlige virksomhedsformål.

Når du besøger Streetammo, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies.

Stort set alle hjemmesider anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, der hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Informationerne i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden benyttes.

Hvad bruges cookies til på Streetammo?

Browsing
Når du besøger Streetammo, indsamler vi informationer om alle besøg på vores hjemmeside. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på Streetammo og til at understøtte vores markedsføring.

Browsing kan udløse en service-e-mail
Streetammo indsamler din browsingadfærd (f.eks. viste kategorier, mærker, produkter) til at forbedre kommunikationen af relevante produkter og tilbud for at tilfredsstille dig. Et eksempel på denne indsamling er de produkter, du har lagt i din indkøbskurv, hvor du så har valgt ikke at gennemføre købet. Dette kan medføre en service-email, der minder dig om de produkter, du efterlod i din indkøbskurv.

Analytisk værktøj
Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af Streetammo til at give dig en bedre oplevelse. For at fastlægge, hvem der besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som cookies anvendes til på Streetammo.

Tredjeparts cookies
Streetammo bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link: https://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på Streetammo, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.

Du kan fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Markedsføring/re-targeting
Streetammo arbejder også sammen med virksomheder for at forbedre vores onlineannoncering for at sikre, at du kun får vist relevante annoncer. I denne forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, Salestring, Youtube, Instagram og Google.

Funktionalitet
På Streetammo sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på Streetammo. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på Streetammo. herudover lagres der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv, dine favoritter mm.

Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.

Vi anbefaler, at du læser hele vores cookiepolitik grundigt før du overvejer, at foretage ændringer i dine cookie indstillinger på computeren samt ydermere læser om cookies på andre hjemmesider.

En ændring af cookie indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse når du besøger vores og andre websider.

Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der være funktionalitet på Streetammo, som ikke virker.

Firefox
For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.
For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat Browsing-tilstand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

Internet Explorer
For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Fanen Generelt -> Tryk på knappen Slet -> Cookies-> Slet.
For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i top. Så blokkerer du for alle cookies. -> Klik OK.

Google Chrome
For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Værktøjer -> Slet browsingdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd browsingdata.
For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” -> Ok

Safari
For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.
For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: shop@streetammo.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

Som kunde har du ret til adgang til dine indsamlede datakategorier, og du kan gøre indsigelse mod registreringen i henhold til de relevante regler i EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Ved relevant henvendelse vil vi opdatere, ændre eller fjerne personlige informationer, som vi kontrollerer, med forbehold mod overtrædelse af nogen lovgivning.

Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben (f.eks. udvikling af nyt system eller i væsentlig grad ændring af eksisterende processer), påvirker andre enkeltpersoners personlige data, eller anmodninger der er ekstremt upraktiske (f.eks. informationer fra backupsystemer). Alle forespørgsler vedr. dette skal rettes direkte til kundeservice via e-mail shop@streetammo.dk

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

Du kan kontakte Streetammo via:
E-mail: shop@streetammo.dk
Pr. telefon: 53 37 85 40

Eller pr. brev til:
Streetammo
Att: Kundeservice
Lyngvej 1
9000 Aalborg
Danmark

Version 1 – Maj 2018