LEVERING 1-5 DAGE - 365 DAGE RETUR
Kontakt: 53 37 85 40 - shop@streetammo.dk
Thrasher

Thrasher

Det bliver ikke mere skateboarding end det her! Trasher Magazine er et af de mest populære skateboardblade i verden og har siden 1981 leveret de fedeste blade med 100% Skateboarding. Den dag i dag er Thrasher stadig højt respekteret af alle skatere og modeelskere og har med deres merchandise formået at tage det til et højere niveau!

Har du fået fingrene i en Thrasher Hoodie?
Man kan aldrig få nok trøjer, sweatshirts og hoodies og med Thrasher kommer du aldrig galt afsted! Det velkendte logo går aldrig af mode og er set meget i modebilledet. Sammensæt din tøjstil med de fedeste hættetrøjer fra Thrasher - vi har samlet et godt udvalg af de bedste hoodies og trøjer. Hættetrøje eller crewneck? You define your style! Vi har forskellige farver trøjer og hoodies med det velkendte Thrasher logo, så du er sikker på at kunne finde en trøje der passer til skater / street fashion stilen der helt klart får øjnene rettet din vej!

Trasher - Se vores udvalg af skater trøjer, t-shirts og bukser!
Thrasher har sine rødder i skateboarding og magasinet har altid holdt sig til kulturen og skabt det fedeste tøjdesign gennem årene. Thrasher logo tee står altid skarpt og logoet er velkendt i Streetwear moden. Flere kendte har trukket det friske logo på kroppen i form af lækre t-shirts eller Thrasher Hoodies - her kan nævnes Rihanna og Ian Connor der rocker stilen fuldt ud! Sammensæt din tøjstil med kvalitets Thrasher hoodie eller t-shirts sammen med et par lækre raw jeans og en god omgang attitude! Se vores udvalg her på siden.
< 1 >