LEVERING 1-5 DAGE - 365 DAGE RETUR
Kontakt: 53 37 85 40 - shop@streetammo.dk

Wood Wood

Wood Wood er et mode og livsstilsbrand skabt i 2002 i København. Det sub-kulturelle livsstilsbrand er inspireret af graffiti og street kulturen i 90'erne hvor stil var nøglen til alt. Der bliver mixet high fashion, sportswear og streetwear med ung kultur, kunst og musik. Wood Wood er i dag et respekteret streetwear brand der blander sportswear og 90'erne med den nye mode og kultur. Vi har et stort udvalg af Wood Wood!

Få et stykke af København & dansk mode med dig overalt - Wood Wood har de fedeste produkter i form af t-shirts, trøjer og bukser!
Wood Wood har de lækreste kvalitetsprodukter. Følg den danske modetrend med de fedeste trousers og sweatpants der fuldender sportswear stilen. Inspireret af det københavnske gadebillede skaber Wood Wood Urbanwear og underground inspireret tøj. Deres trøjer og sweatshirts er lavet i nøje udvalgt materiale og fuldender kvalitetsprodukter med dansk mode, spændene neutrale farver og god kvalitet. Urban Streetwear og high-end er i fokus hos Wood Wood - Deres produkter er fokuseret på tidsløse minimalistiske detaljer. Såvel som deres basic varer som t-shirts, trøjer, huer, jakker er alle lavet med fokus på simpel streetwear og et stærkt statement på produkterne.

Wood Wood - Mix din garderobe med det bedste fra Urban Streetwear og dansk sportswear!
Vi har samlet de bedste high-end sportswear produkter fra Københavnske Wood Wood. Tøjmærket skaber tidsløse produkter til alt slags vejr - sommertøj eller vintertøj. Gør garderoben klar til sommer - vi har alt hvad du skal bruge for at skabe en fed urban streetwear stil. Sammensæt din stil med et par lækre joggers eller shorts og tilføj et simpelt piece i form af en klassisk tee, polo t-shirt eller en langærmet trøje med enkle detaljer! Er vinteren ved at kigge frem? Så har Wood Wood dig også dækket med vintertøj i form af vinterjakker, halstørklæder, vinterhuer og varme vanter! Vi har et stort udvalg af jakker i forskellige former og kvalitet. Skal du have en let efterårsjakke som er god som windbreaker og ikke for varm? Eller en god vinterjakke der holder varmen under de koldeste temperaturer? Vi holder også dine ører varme med et godt udvalg af vinterhuer, beanies og caps. Wood Wood har stilede bøllehatte, fitted caps og snapbacks til dig der mangler den sidste brik til dit outfit!