Disse handelsbetingelser gælder for køb af produkter på www.streetammo.dk, www.streetammo.eu og www.streetammo.com ("Hjemmesiden") udbudt af Streetammo ApS.

1. Levering

Når du handler hos Streetammo ApS har du følgende måder at få leveret dine varer med GLS eller UPS i udlandet.

GLS indenlandske leveringspriser (Danmark)
GLS-pakkebutik, der koster 49,00 DKK
GLS hjemmelevering, som koster 59,00 DKK

Vi sender alle pakker, via GLS, med et track & trace nummer, så din pakke altid kan spores.
Leveringen tager normalvis 1-2 hverdage, der kan dog forekomme længere levering, hvis du har bestilt en vare fra vores fjernlager. Du kan finde priser på forsendelse til udlandet i bunden.

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og lagerstyringsfejl.

2. Fortrydelsesret

Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens kap. 4
Fortrydelsesfristen er 14 dage, men vi ombytter og giver tilgodebevis i op til 365 dages efter købsdatoen.
Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået varen leveret. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag.

Sådan fortryder du:
Inden udløbet af fortrydelses skal du tilbagesende eller tilbagegive det modtagne fra Streetammo ApS. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet det modtagne til fragtfirmaet, der skal levere pakken til Streetammo ApS. Hvis du vil sikre bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til fragtfirmaet.

Med mindre andet er aftalt, skal du selv betale fragt omkostningerne for din returnering. Streetammo ApS tilbyder køb af GLS retur label for 49,00. Hvis du ønsker dette, skal du sende en e-mail til shop@streetammo.dk med dit ordre / faktura nummer, og at du ønsker et retur label. Har Streetammo ApS i henhold til aftalen leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare som helhed ikke kunne leveres, påhviler omkostningerne ved tilbagelevering dog Streetammo ApS.

Sælgers navn og adresse, hvortil varen skal tilbagesendes:

Streetammo.dk
Lyngvej 1
9000 Aalborg
Danmark
Tlf.: 98 14 62 00

Du kan også fortryde aftalen ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den i pakkeshoppen.

Betingelser for at fortryde aftalen
Det er som hovedregel en betingelse, at du kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

Streetammo ApS forbeholder sig retten til at afvise at modtage en vare, som følge af beskadiget original emballage på varer, hvis emballage er en del af varen. Eksempel herpå er sko, hvor kassen er beskadiget.

Information du skal være opmærksom på:

Korrekt udfyldelse af returskema på din konto
Varen skal indeholde originale hangtags & labels
Tydelig notering af ordrenummer

Hvis én eller flere af ovenstående krav ikke er opfyldt forbeholder Streetammo ApS sig retten til at returnere varen til kunden.

Såfremt Streetammo ApS vurderer, at varen er brugt, returneres varen til kunden.

Returnering
Har du anmodet om at købe et returlabel, fratrækkes 49,00 ved tilbagebetalingen.

Ønsker du selv at stå for fragten, skal pakken blot sendes til:
Streetammo ApS, Lyngvej 1, 9000 Aalborg

Pengene retur
Ved tilbagebetaling af ordrebeløb må du forvente op til 7 dage fra den dag, varen er Streetammo ApS i hænde, til beløbet er tilbageført til din konto.

3. Reklamation

Når du handler hos Streetammo ApS, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgeligt et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer Streetammo ApS naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

4. Personoplysninger

Når du handler hos Streetammo ApS, beskyttes dine personlige oplysninger. Streetammo ApS ajourfører løbende indholdet i deres politik for, hvordan dine personlige informationen behandles.
Streetammo ApS er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og fødselsdato, som du videregiver til dem, eller som de har oplyst, når du handler hos Streetammo ApS. Oplysningerne opbevares hos Streetammo ApS, som naturligvis også har ansvaret for disse fortrolige oplysninger.

Når du videregiver dine personlige oplysninger til Streetammo ApS, bekræfter du samtidigt, at Streetammo ApS kan anvende den indsamlede information til at opfylde deres forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Streetammo ApS kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når de skal levere dine varer.

Du har ret til at kontakte Streetammo ApS og få oplyst, hvilke personlige oplysninger de har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede dem om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at Streetammo ApS bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring.

Streetammo ApS formidler, sælger, eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for Streetammo ApS. Oplysninger, som er videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig.

Dine oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

5. Rabatkoder og tilbud

Rabatkoder kan ikke kombineres med andre tilbud f.eks ved modtagelse af en gratis vare, pris match, yderligere rabatter/rabatkoder mm. (Kombination af flere rabatkoder, er ikke muligt, og vi forbeholder os retten til at annullere ordre, hvis dette tilfælde opstår)

Fragt til udlandet
GLS internationale leveringspriser:
Tyskland 9 €
Belgien 9 €
Holland 9 €
Luxembourg 9 €
Sverige 9 €
Polen 12 €
Schweiz 12 €
Slovakiet 12 €
Tjekkiet 12 €
Østrig 12 €
Norge 13,50 €
Storbritannien 13,50 €
Finland 15 €
Frankrig 15 €
Irland 15 €
Italien 15 €
Letland 15 €
Litauen 15 €
Portugal 15 €
Spanien 15 €
Bulgarien 16 €
Estland 16 €
Rumænien 16 €
Slovenien 16 €
Ungarn 16 €
Færøerne 32 €
Grønland 32 €
Island 32 €
Cypern 43 €
Grækenland 43 €
Kroatien 43 €
Malta 43 €
Serbien 43 €
Tyrkiet 43 €
Andorra 43 €
Gibraltar 43 €

Disse handelsbetingelser er senest redigeret d. 5/8-2019Streetammo bruger cookies til at give dig den bedste personlige oplevelse på vores hjemmeside samt til annonceringsmæssige og analytiske formål.

Ved at fortsætte godkender du at modtage alle cookies fra hjemmesiden.